All-on-4 | Identalia

Želite nas kontatkirati putem WhatsAppa? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

ALL-ON-4®: Fiksni zubi u 24 sata!

ALL-ON-4®: Fiksni zubi
u 24 sata!All-on-4® tehnika omogućit će vam da se ponovno opušteno nasmiješite, uklonit će smetnje pri žvakanju zbog kojih ne možete uživati u omiljenoj hrani, a dati će vam i veći osjećaj samopouzdanja u raznim društvenim prilikama. Sada je sve to moguće dobiti u samo 24 sata!


Zašto odabrati All-on-4 u našoj poliklinici?

Prednosti:

fiksni rad u 24 sata

znatno poboljšanje kvalitete života

besplatna digitalna animacija zahvata na temelju Vašeg ortopana

besplatan smještaj u blizini poliklinike


Koncept ovakvog fiksnog rada patentirao je švedski proizvođač Nobel Biocare™ koji nudi pouzdana i znanstveno dokazana implantološka rješenja s doživotnom garancijom.

Radi se o bezbolnom i minimalno invazivnom zahvatu, budući da ne uključuje podizanje dna sinusa niti nadogradnju kosti u lateralnim dijelovima gornje čeljusti. Uz to, uz naš tim stručnjaka koji će vam biti na raspolaganju osjećat ćete se sigurno u svakoj fazi tretmana.

All-on-4® je tretman za bezubu čeljust koji uključuje fiksne zube na 4 implantata unutar 24 sata od njihove ugradnje. To je ujedno najbrže i najučinkovitije rješenje za rekonstrukciju kompletne čeljusti.

All-on-4

 • “Nakon pregleda i nekoliko ponuđenih opcija, odlučio sam se za All-on-4. Zadovoljan sam sa cijelim osobljem, sviđa mi se način komunikacije i ljudski pristup. Novi zubi omogućuju mi da normalno jedem i smijem se, a Identaliju ću preporučiti svima.”

  Zdravko, Austrija

 • “Prošla sam razne klinike i mjesta po svijetu, ali samo Identalia za mene ima dušu. Sigurni ste, sve je kvalitetno, organizirano i ništa nije prepušteno slučaju. Ako vam je kao i meni bitno da ste sigurni, a ne samo broj, dođite u Identaliju, čekaju vas vrhunski stomatolozi, ali i prijatelji. Hvala Identalia!”

  Jasmina, Austrija

 • “Kod moje odluke o terapiji presudno je bilo to da svoje zdravlje, izgled i svoj novac povjerim klinici u kojoj na jednom mjestu usklađeno rade različiti stručnjaci potpomognuti modernom tehnologijom i gdje ništa nije prepušteno slučaju. Uz njihovo znanje, dobru organizaciju i iskrenu brigu sve ide 'kao podmazano'.”

  Šejla, Slovenija

 • “Identaliju sam pronašla preko preporuke. Pristup doktora i osoblja bio je fantastičan. All on 4 bi preporučila svima, jer je operacija prošla brzo i oporavak je bio kratak. Preporučila bi svakome polikliniku i zahvat koji sam prošla. Hvala svima.”

  Jadranka, Švicarska

 • “Na pregledu mi je sve lijepo objašnjeno, jasno i profesionalno. Dobije se ponuda na kojoj je sve objašnjeno. Bio sam siguran u kvalitetu jer je sve moderno i opremljeno. To je i presudilo da zahvate obavim u Identaliji. Kad čujem Identalia pomislim: Vratili mi osmijeh na lice.”

  Kristijan, Švicarska

 

Zatražite više informacija