All-on-4 | Identalia

00 385 1 55 66 431

Želite nas kontatkirati putem WhatsAppa? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

ALL-ON-4®: Fiksni zubi u 24 sata!

ALL-ON-4®: Fiksni zubi
u 24 sata!All-on-4® tehnika omogućit će vam da se ponovno opušteno nasmiješite, uklonit će smetnje pri žvakanju zbog kojih ne možete uživati u omiljenoj hrani, a dati će vam i veći osjećaj samopouzdanja u raznim društvenim prilikama. Sada je sve to moguće dobiti u samo 24 sata!


Zašto odabrati All-on-4 u našoj poliklinici?

Prednosti:

fiksni rad u 24 sata

znatno poboljšanje kvalitete života

besplatna digitalna animacija zahvata na temelju Vašeg ortopana

besplatan smještaj u blizini poliklinike


Koncept ovakvog fiksnog rada patentirao je švedski proizvođač Nobel Biocare™ koji nudi pouzdana i znanstveno dokazana implantološka rješenja s doživotnom garancijom.

Radi se o bezbolnom i minimalno invazivnom zahvatu, budući da ne uključuje podizanje dna sinusa niti nadogradnju kosti u lateralnim dijelovima gornje čeljusti. Uz to, uz naš tim stručnjaka koji će vam biti na raspolaganju osjećat ćete se sigurno u svakoj fazi tretmana.

All-on-4® je tretman za bezubu čeljust koji uključuje fiksne zube na 4 implantata unutar 24 sata od njihove ugradnje. To je ujedno najbrže i najučinkovitije rješenje za rekonstrukciju kompletne čeljusti.

All-on-4

 • “Nakon pregleda i nekoliko ponuđenih opcija, odlučio sam se za All-on-4. Zadovoljan sam sa cijelim osobljem, sviđa mi se način komunikacije i ljudski pristup. Novi zubi omogućuju mi da normalno jedem i smijem se, a Identaliju ću preporučiti svima.”

  Zdravko, Austrija

 • “Identalia pruža širok spektar stomatoloških usluga i izvrsno se prilagođava potrebama svakog pacijenta. Tijekom mog posjeta ljubazno i profesionalno osoblje pobrinulo se da moj boravak u klinici učini lijepim i ugodnim iskustvom.”

  Calogero, Biella

 • “Doktor David si je uzeo vremena i potpuno mi se posvetio, sve mi je detaljno objasnio i predstavio stvarna rješenja. Nisam očekivala da se Invisalign uopće neće osjetiti, a i samo skeniranje je bezbolno.”

  Vesna, Ptuj

 • “Odlično gostoprimstvo. Malo su brzi (spram talijanskih zubara), ali rezultati su odlični.”

  Maura, Osimo

 • “Doktori u klinici imaju visoku razinu profesionalnosti. Organizacija i pažnja koja se dodjeljuje pacijentu iznimni.”

  Davide, Varese

 • “Iako sam došla samo kao pratnja prijateljici ostala sam dirnuta odličnom organizacijom i profesionalnošću ekipe. Već sam počela pričati svojim prijateljima o ovoj klinici!”

  Alina, Raggiolo

 • “Čini mi se kao san!! Predivno rade, profesionalni su, čistoća je na visokom nivou i cijene su povoljne. Nadalje, besplatan smještaj, večera u restoranu, dan kuglanja i još toga. Zagreb je prelijep, dobro se jede i jako je povoljan grad.”

  Riccardo, Livorno

 • “Ponovno počinjem živjeti!

  Ida, Villafranca Piemonte


  Osjećam se kao nova žena. Hvala na svemu. Nevjerojatni ste!”

  Rosa, Castelletto Ticino

 • “U potpunosti sam zadovoljna s ljubaznošću, gostoljubivošću cijelog osoblja, profesionalnošću medicinske ekipe koja me je strpljivo pratila tokom cijelog putovanja kroz ovo novo iskustvo. Jedno veliko hvala svima.”

  Rosalba, Oleggio

 • “Ovdje nam je bilo jako dobro. Odlična i ugodna organizacija. Jako ljubazno, profesionalno i disciplinirano osoblje. Ponude su puno manje od onih koje rade talijanski zubari. Očekivanja su velika, ali su precizno praćena. ”

  Bruno, Sedriano

 

Zatražite više informacija