Što pacijenti govore o nama | Identalia

Želite nas kontatkirati putem WhatsAppa? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

Početna stranica » Svjedočanstva

Svjedočanstva


Zakaži termin za besplatan pregled“Prije svega moram reći da u Identaliji nikad niste rutina, uvijek vas dočekaju s osmijehom i veseljem. Saslušali su sve moje želje i stručnim znanjem proveli ideju i želju u moj osmijeh. Jako sam zahvalna svima i uvijek se šalim da ću u Identaliji biti i u penziji. Prošla sam razne klinike i mjesta po svijetu, ali samo Identalia za mene ima dušu. Sigurni ste, sve je kvalitetno, organiziano i ništa nije prepušteno slučaju. Ako vam je kao i meni bitno da ste sigurni, a ne samo broj, dođite u Identaliju, čekaju vas vrhunski stomatolozi, ali i prijatelji. Hvala Identalia!”

Jasmina, Austrija

“Polikliniku Identalia mi je preporučila prijateljica. Kod moje odluke o terapiji presudno je bilo to da svoje zdravlje, izgled i svoj novac povjerim klinici u kojoj na jednom mjestu usklađeno rade različiti stručnjaci potpomognuti modernom tehnologijom i gdje ništa nije prepušteno slučaju. Uz njihovo znanje, dobru organizaciju i iskrenu brigu sve ide 'kao podmazano'. Zahvalna sam svima od srca. Za manje od jednog tjedna im je uspjelo ukrasiti moje lice iskrenim osmijehom.”

Šejla, Slovenija

“Ne znam od kuda početi. Od prvog razgovora na telefon, vidio sam da razgovaram sa osobljem koje dobro poznaje svoj posao. Odlučio sam se za ovo, veliki poduhvat zubnih implantata koji zamjenjuju kompletnu gornju i donju čeljust. Posao je A1, izgled fantastičan, a osoblje profesionalno i uvijek vode računa o svemu i pomažu. Hvala svima.”

Stjepan, Australija

“Došlo je vrijeme da sredim zube. Tražeći po internetu sam naišla na Identaliu. Osim zdravstvenih usluga, nudili su i besplatan smještaj. Već nakon prvog pregleda sam znala da su oni ti kojima ću vjerovati. Zbog Identalie je moj strah od zubara nestao, a rezultat je prekrasan. Rado ću im se vraćati, a zato ih preporučam i drugima. Draga Identalia, sreća koju si mi omogućila je neopisiva. Hvala ti!!”

Saša, Luxemburg

“Moja iskustva u klinici Identalia su više nego dobra. Sva moja očekivanja i predodžbe o usluzi i profesionalnosti su premašili. Od prvog susreta sa osobljem u Identaliji sve je bilo pozitivno i ugodno i iznad svega profesionalno pristupanje pacijentu, tj meni kao pacijentu. Kliniku ću toplo preporučiti svim prijateljima i poznanicima. I na kraju, jedno veliko hvala.

Milan, Njemačka


Klinika Identalia je za preporučiti u svakom pogledu. Profesionalnost osoblja je na na najvišem nivou. Sve je (od savjeta, termina pa do tretmana) super organizirano. Svi su vrlo ljubazni i strpljivi, pogotovo za nas koji imamo manje (ili veće!!) strahove. Uvijek u dobrim i sigurnim rukama. Prezadovoljna sam rezultatom dosadašjih tretmana i kvalitetom rada. U klinici Identalia niste pacijent, nego čovjek - uvijek dobrodošao. Ne mogu usporediti sa niti jednom ordinacijom ili klinikom koju sam do sada posjetila u njemačkoj, sve je vrhunski. Hvala od srca!!”

Sandra, Njemačka

“Život može biti tako sjajan. Ukratko, dr. Josip i asistentica Anita, kao naravno i cijela ekipa iz Identalije, iznova su mi dali život! Ne mogu riječima i pisanjem izraziti ono što u ovom trenutku osjećam: novi život, novi osmijeh, novi osjećaj! Ne mogu nastaviti pisati jer mi suze opet naviru, toliko se ispunjeno i sretno osjećam. Povjerenje, sjajan rad, dobar osjećaj, profesionalnost i sigurnost - to sam ovdje doživio. Hvala, hvala i 1000000 ... hvala.”

Arkadiusz, Njemačka

“Kad sam rujnu 2017. došao napraviti plan troškova i liječenja, bio sam u početku vrlo skeptičan glede stomatološkog liječenja u inozemstvu. Nakon posjeta vašoj poliklinici i pregleda, potvrđena mi je razina profesionalnosti i savjesnosti s kojom radite. Odlučio sam zahvate raditi u Identalijii, prvi dio liječenja bio je u prosincu 2017. i ubrzo mi se potvrdilo da je apsolutno ispravna odluka bila zahvate odraditi u Identaliji. Organiziranost i profesionalnost, kao i kvaliteta najvišeg suvremenog standarda, dok je ljubaznost tima neodoljiva. Već kod drugog dolaska na tretman osjećao sam se kao da sam se vratio dobrim prijateljima. Također su osigurani apartmani, usluga prijevoza između klinike i aerodroma je također odlično prošla. Veliko hvala cijelom timu na savršenom radu.
PS: novi zubi izgledaju savršeno i hrana je dvostruko bolja nego inače.”

Manfred, Njemačka

“Dragi Identalia tim: od početka do kraja sam se kod vas osjećala jako ugodno. Komunikacija s vama je onakva kakvu si čovjek samo poželjeti može. Isto tako, sve je s besplatnim smještajem kojeg dajete na korištenje uvijek bez problema teklo (uključujući i transport od/do aerodroma). S velikim uvjerenjem mogu i hoću vas dalje preporučiti. Hvala na svemu.”

Renata, Njemačka

“Htio sam prozirni aparatić jer imam 32 godine i pronašao sam ga s Invisalignom. Kod pretraživanja interneta pronašao sam Identaliju, zaista imate dobru reputaciju. Gledao sam video na Youtubeu i jako mi se svidio. Poslao sam upit e-mailom i dobio odgovor u svega 10 minuta. Sve je super: smještaj, stručni tim, tretman. Tretman Invisalignom u Identaliji bio je zaista sjajan i ne traje dugo, izravnao sam zube unutar 1 godine.”

Ahmed, Njemačka

“Želim zahvaliti svom doktoru, kao i timu za izvrsno obavljen posao na mojim zubima. Vi niste samo izvrsni stomatolozi, već i talentirani umjetnici. Želim vam posvetiti sljedeće mudre riječi iz Rabindranath Tagore:
Spavao sam i sanjao da je život radost.
Probudio sam se i vidio da je život posao.
Postupio sam u skladu s tim i vidio da je posao radost.
””

Zlata, Švicarska

“Identalia je najbolja dentalna klinika koju sam imao prilike posjetiti. Da je Identalia od početka moja klinika, vjerojatno sada ne bih bio u situaciji da moram raditi opsežne dentalne zahvate. Stomatolozi ovdje su daleko najveći stručnjaci koje sam sreo. Nasmijao sam se na slogan “Dentalni odmor u Hrvatskoj”, ali izgleda da zaista u HRvatskoj možete odmarati dok Identalia radi na vašem osmijehu. Čak i nakon vađenja zuba i težih zahvata nisam imao nikakve bolove.”

Sal, USA

“Jednostavno ne mogu naći dovoljno riječi za cijelo iskustvo sa Identalijom. Od prvog kontakta, do moje nedavne posjete sam primila najviši nivo profesionalnosti i brige od cijelog tima. Potencijalno traumatično iskustvo je na kraju prošlo glatko i bezbolno. Rezultat je izvanredan.”

Leigh, Velika Britanija

“Na internetu sam tražio stomatološke poliklinike koje rade s zubnim implantatima. Na prvi pregled sam došao sa velikim stomatološkim problemima. Sad kad je sve završeno, dobio sam i više nego sam očekivao. Zahvaljujem se za sve doktoru, kirurgu i ostalom osoblju. Zadovoljan sam pristupom svih, ljubazni su i odlično rade svoj posao. Pobrinuli su se i za ugodan stan za vrijeme zahvata. S veseljem ću svima preporučiti kliniku Identalia, i prijateljima i poznanicima.”

Milan, Slovenija

“Ovim putem se želim zahvaliti za izuzetnu liječničku uslugu i ljubaznost timu doktora Identalia. Posebna zahvalnost mom doktoru za vraćeni osmijeh na licu.”

Armela, Austrija

“U prošlosti sam imao velikih problema sa zubima. Sreća mi se osmijehnula kad sam pronašao polikliniku Identalia preko interenta. Tad sam odlučio, sad ili nikad. I nisam pogriješio. Svima bih preporučio da dođu ovdje i uvjere se te da postanu nova osoba. Hvala svim zaposlenicima Identalije.”

Zoran, Austrija

“Personal u Identaliji je zaista odličan, pristojan i uslužan. Stomatolozi su dobri specijalisti, dobro rade svoj posao i k tome su veoma brzi. Svim svojim poznanicima preporučujem Identaliju, što se zuba tiče jer znam,imam iskustva, biti ćete zadovoljni.”

Tadija, Švicarska

“Kliniku Identalia samo našli putem interneta. Moja sestra je prva došla u kliniku i na osnovu njezinog iskustva, i ja sam postao pacijent. Odnos osoblja prema pacijentima je profesionalan, iskustvo, kvalitet usluge... to su samo neke osobine klinike Identalia. Nakon iksustva sa Invisalignom imam osjećaj kao da dolazim među iskrene prijatelje. Preporučujem od srca svima.”

Saša

“Velika profesionalnost i ljubaznost, a nadasve iskrenost cijelog tima, koji se izvanredno nadopunjuje i funkcionira, te samim time pruža sigurnost i povjerenje. Jako sam zadovoljna učinjenim, te iskreno svima preporučam IDENTALIU. Velika hvala svima.

Milan, Njemačka


Ugodna atmosfera te prijateljski odnos, a nadasve sam oduševljen profesionalnošću cijelog tima, koji je uvijek bio na raspolaganju. Rezultat je izvanredan, a to je najveći razlog da posjetite kliniku Identalia.”

Pere, Njemačka

“Iskreno rečeno, ne mogu naći riječi koje bi adekvatno izrazile moju impresiju klinikom i timom. Već nekoliko godina sam pacijent i sve što imam reći su riječi hvale. Vrhunski rad, pristup pacijentu, odnos, komunikacija, susretljivost, ljubaznost, prirodnost... Stručnost je na super visokom nivou. Nikad mi se nije dogodilo da nisu izašli u susret svakom mom pitanju, molbi... Na moj nagovor su i moji najbliži postali pacijenti Identalije i preporučila bh tim Identalije kliniku, smještaj, dostupnost, a prije svega stručnost i kvalitet svakom i svagdje.”

Nikolina

“Od srca zahvaljujemo cijelom timu Poliklinike Identalia, a posebno dr. Davidu Raičkoviću koji je uz pomoć nevidljivog aparatića Invisalign pomogao našoj kćerki Nikol da dođe do savršenog osmijeha u nevjerojatno kratkom roku. Profesionalnost,ljubaznost i stručnost krasi ovu modernu kliniku. Vrhunski tim ljudi.”

Nicol, Švedska

“Gotovo prije 6 godina sam prvi put imala kontakt sa Identalijom i kao prije 6 godina tako i danas sam prezadovoljna. Kao prvo sa profesionalnim radom, i za svaki problem su našli rješenje. Ljubaznost ne može biti bolja. Za mene je Identalia postala više od zubne ordinacije, to je osjećaj kao da i sama tamo pripadam, osjećam se kao da sam doma. Svi me sa osmijehom dočekaju i do sada su 100 % uspjeli da i meni vrate osmijeh na lice. Ne samo da sam zadovoljna nego i moja dva sina,moje prijateljice i moji poznanici koji su radili zube u Identaliji su prezadovoljni. Veliko hvala Identalia.”

Mira, Njemačka

“Ja sam jako zadovoljna sa ovom klinikom i imam sve riječi pohvale za osoblje koje je jako ljubazno i sve je na nivou. Rado ih preporučujem svima,jednostavno dođite i uvjerite se i biti ćete jako zadovoljni.”

Matija, Švicarska

“U Identaliji sam se osjećao kao kod kuće. Od mene samo riječi hvale doktoru i ostalom osoblju. Hvala!”

Matija, Austrija

“Imala sam veliki strah od zubara. Dolaskom u Identaliju se to promijenilo jer odmah osjetite sigurnost i energiju ljudi. Odnos doktora i osoblja vas ohrabri i da snagu. Jako sam zadovoljna sa zubima i preporučam Identaliju svima.”

Ljiljana, Schaffhausen

“Identaliu sam pronašao preko Googlea. Već kod telefonskog razgovora mi je pitanje o zdravlju i alergijama dalo sigurnost. Na pregledu mi je sve lijepo objašnjeno, jasno i profesionalno. Dobije se ponuda na kojoj je sve objašnjeno. Bio sam siguran u kvalitetu jer je sve moderno i opremljeno. To je i presudilo da zahvate obavim u Identaliji. Kad čujem Identalia pomislim: Vratili mi osmijeh na lice.”

Kristijan, Švicarska

“Kliniku sam našla preko interneta i već sam prije čula od poznatih ljudi da ću biti u super rukama. Tako je i bilo. Od prvog telefona do sljedećih kontrola. Doktori su mi preporučili što bi bilo najbolje za mene i kako bi došli do divnog rezultata. Kao pacijent Identalije ćete se od prvog dana osjećati kao doma i svaka trema će nestati radi ljudi koji rade svoj posao sa 100 %srca. Tete na recepciji su jako ljubazne i sjete se svakog pacijenta, to je pravi customer service kako ga znam izvana. Nosim Invisalign već 6 mjeseci i nisam se nikad sigurnije osjećala. Hvala Identalia teamu.”

Katarina, Zürich

“Identaliju sam pronašla preko preporuke. Pristup doktora i osoblja bio je fantastičan. All on 4 bi preporučila svima, jer je operacija prošla brzo i oporavak je bio kratak. Preporučila bi svakome polikliniku i zahvat koji sam prošla. Hvala svima.”

Jadranka, Švicarska

“Za vašu klinku sam slučajno saznala putem interneta. Jako bitno mi je bilo da to bude stručno i savršeno, što se i pokazalo. Jako sam zadovoljna učinjenim. Najljepša hvala za sve i rado ću vas preporučiti svugdje i svakome.

Ljilja


Sasvim slučajno sam saznao za ovu polikliniku od poznanika i bio je to pun pogodak. Jako su profesionalni, stručni i nadasve ljubazni. Kako sam proveo 30 godina u Švicarskoj, mogu sa sigurnošću reći da je tehnička opremljenost klinike u samom europskom vrhu. Iskrena preporuka svima koji ovo čitaju.”

Ivica

“Zadovoljan sam sa svojim zubima, nemam nikakvih prigovora, otkako sam napravio zube nisam imao nikakvih poteškoća. Identaliu sam pronašao preko interenta i nisam pogriješio.

Franjo, Njemačka


Evo već 2 godine sam u Identaliji - zadovoljna sam sa liječnicima, osobljem i do sada svime. Preporučila bih svakome da dođe i da se sam uvjeri da je tako.”

Marijana, Njemačka

“Jako sam zadovoljna timom i Identaliom. Imala sam prije loša iskustva , a dolaskom u Identaliu se to promijenilo i nemam više strah od zubara. Preporučam svima. Hvala od srca cijelom timu.”

Eniza, Luzern

“Jako sam zadovoljna uslugom i načinom rada. Cijelo osoblje je bilo jako ljubazno i stručno. Također sam zadovoljna i besplatnim smještajem, rado bih preporučila svim svojim prijateljima.”

Bisera, Gelterkinden

“Za Identaliju sam saznao putem interneta. Oduševljen sam s organizacijom, uslugom i ljubaznošću osoblja. Novi zubi donijeli su mi novi život. Nešto predivno. Svakome bih preporučio Identaliju. Nećete pogriješiti.”

Ivo, München

“Moj posjet Identaliji dogodio se posve slučajno i to preko prijatelja koji je već koristio usluge Identalije i bio super zadovoljan, a nakon svega sam mu i ja zahvalan. Od dr. Čeke, kirurga dr. Bajsa, sestara i vozača, sve je izvršeno jako profesionalno. Ja sam jedan od težih slučajeva i nisam vjerovao da je moguće dobiti to što sam dobio, u dvije riječi, novi život. Doktori su pažljivi i zahvati su bezbolni, jednostavno nemam riječi, sve sve sve pohvale i svakome bih preporučio Identaliju.”

Josip, Berlin

“Nakon pregleda i nekoliko ponuđenih opcija, odlučio sam se za All-on-4. Zadovoljan sam sa cijelim osobljem, sviđa mi se način komunikacije i ljudski pristup. Novi zubi omogućuju mi da normalno jedem i smijem se, a Identaliju ću preporučiti svima.”

Zdravko, Austrija

“Vašu kliniku sam pronašao preko Interneta i prvo vaša ljubaznost, a zatim i profesionalnost su me uvjerili da sam na pravom mjestu. Nadam se da ćemo i dalje surađivati na obostrano zadovoljstvo.

Branko, Novara


Polikliniku Identalia izabrala sam iz nekoliko razloga: dojmila me se ljubaznošću osoblja, a i nalazi se u blizini grada u kojem sam rođena i kojeg posjećujem svake godine. Opravdala je moje povjerenje u ove tri godine i s profesionalnošću liječnika i cijelog tima.”

Tatjana, Novara

“Identalia pruža širok spektar stomatoloških usluga i izvrsno se prilagođava potrebama svakog pacijenta. Tijekom mog posjeta ljubazno i profesionalno osoblje pobrinulo se da moj boravak u klinici učini lijepim i ugodnim iskustvom.”

Calogero, Biella

“Doktor David si je uzeo vremena i potpuno mi se posvetio, sve mi je detaljno objasnio i predstavio stvarna rješenja. Nisam očekivala da se Invisalign uopće neće osjetiti, a i samo skeniranje je bezbolno.”

Vesna, Ptuj

“Čini mi se kao san!! Predivno rade, profesionalni su, čistoća je na visokom nivou i cijene su povoljne. Nadalje, besplatan smještaj, večera u restoranu, dan kuglanja i još toga. Zagreb je prelijep, dobro se jede i jako je povoljan grad.”

Riccardo, Livorno

“U potpunosti sam zadovoljna s ljubaznošću, gostoljubivošću cijelog osoblja, profesionalnošću medicinske ekipe koja me je strpljivo pratila tokom cijelog putovanja kroz ovo novo iskustvo. Jedno veliko hvala svima.”

Rosalba, Oleggio

“Doktori u klinici imaju visoku razinu profesionalnosti. Organizacija i pažnja koja se dodjeljuje pacijentu iznimni.”

Davide, Varese

“Odlično gostoprimstvo. Malo su brzi (spram talijanskih zubara), ali rezultati su odlični.”

Maura, Osimo

“Ponovno počinjem živjeti!

Ida, Villafranca Piemonte


Osjećam se kao nova žena. Hvala na svemu. Nevjerojatni ste!”

Rosa, Castelletto Ticino

“Ovdje nam je bilo jako dobro. Odlična i ugodna organizacija. Jako ljubazno, profesionalno i disciplinirano osoblje. Ponude su puno manje od onih koje rade talijanski zubari. Očekivanja su velika, ali su precizno praćena. ”

Bruno, Sedriano

“Iznimno visoka profesionalnost, brzina zahvata i tolika ljubaznost cijelog osoblja. Uistinu ste mi vratili osmijeh u svakom smislu.”

Ennio, Boves

“Iako sam došla samo kao pratnja prijateljici ostala sam dirnuta odličnom organizacijom i profesionalnošću ekipe. Već sam počela pričati svojim prijateljima o ovoj klinici!”

Alina, Raggiolo

“Ovdje sam se osjećala odlično zbog profesionalnosti i pokazanoj raspoloživosti. Jako sam zadovoljna radovima.”

Barbara, Cologno Monzese

“Došla sam kod vas u siječnju 2013. sa različitim strahovima i stomatološkim problemima. Ali započela sam radove i s entuzijazmom ih nastavljam. Stvarno ste profesionalni, sposobni i ljubazni. I što se tiče doktora i što se tiče ostalog osoblja. Hvala vam puno na vašoj dostupnosti.”

Donatella, Vigevano

“Za vrijeme potrebnih i traženih liječenja ponašali su se prema meni iznimno profesionalno, ljubazno i bili su mi na raspolaganju. Bilo je to iskustvo bolje od mojih očekivanja. ”

Tiziana, Ferrara

“Ovdje sam pronašao iznimnu profesionalnost, srdačnost i dostupnost, osobine koji su iznimno važne za kvalitetnu uslugu. Iznimno kvalificirano osoblje i skrupulozno i jako iskreno u radu.”

Marco, Varese