Što pacijenti govore o nama | Identalia

00 385 1 55 66 431

Želite nas kontatkirati putem WhatsAppa? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

Želite nas kontatkirati putem Vibera? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

 
Početna stranica » Svjedočanstva

Svjedočanstva


Zatraži besplatnu ponudu
Kontaktirajte nas putem Vibera ili WhatsApp-a:

Želite nas kontatkirati putem Vibera? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

Želite nas kontatkirati putem WhatsAppa? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

“Za Identaliju sam saznao putem interneta. Oduševljen sam s organizacijom, uslugom i ljubaznošću osoblja. Novi zubi donijeli su mi novi život. Nešto predivno. Svakome bih preporučio Identaliju. Nećete pogriješiti.”

Ivo, München

“Moj posjet Identaliji dogodio se posve slučajno i to preko prijatelja koji je već koristio usluge Identalije i bio super zadovoljan, a nakon svega sam mu i ja zahvalan. Od dr. Čeke, kirurga dr. Bajsa, sestara i vozača, sve je izvršeno jako profesionalno. Ja sam jedan od težih slučajeva i nisam vjerovao da je moguće dobiti to što sam dobio, u dvije riječi, novi život. Doktori su pažljivi i zahvati su bezbolni, jednostavno nemam riječi, sve sve sve pohvale i svakome bih preporučio Identaliju.”

Josip, Berlin

“Nakon pregleda i nekoliko ponuđenih opcija, odlučio sam se za All-on-4. Zadovoljan sam sa cijelim osobljem, sviđa mi se način komunikacije i ljudski pristup. Novi zubi omogućuju mi da normalno jedem i smijem se, a Identaliju ću preporučiti svima.”

Zdravko, Austrija

“Vašu kliniku sam pronašao preko Interneta i prvo vaša ljubaznost, a zatim i profesionalnost su me uvjerili da sam na pravom mjestu. Nadam se da ćemo i dalje surađivati na obostrano zadovoljstvo.

Branko, Novara


Polikliniku Identalia izabrala sam iz nekoliko razloga: dojmila me se ljubaznošću osoblja, a i nalazi se u blizini grada u kojem sam rođena i kojeg posjećujem svake godine. Opravdala je moje povjerenje u ove tri godine i s profesionalnošću liječnika i cijelog tima.”

Tatjana, Novara

“Identalia pruža širok spektar stomatoloških usluga i izvrsno se prilagođava potrebama svakog pacijenta. Tijekom mog posjeta ljubazno i profesionalno osoblje pobrinulo se da moj boravak u klinici učini lijepim i ugodnim iskustvom.”

Calogero, Biella

“Doktor David si je uzeo vremena i potpuno mi se posvetio, sve mi je detaljno objasnio i predstavio stvarna rješenja. Nisam očekivala da se Invisalign uopće neće osjetiti, a i samo skeniranje je bezbolno.”

Vesna, Ptuj

“Čini mi se kao san!! Predivno rade, profesionalni su, čistoća je na visokom nivou i cijene su povoljne. Nadalje, besplatan smještaj, večera u restoranu, dan kuglanja i još toga. Zagreb je prelijep, dobro se jede i jako je povoljan grad.”

Riccardo, Livorno

“U potpunosti sam zadovoljna s ljubaznošću, gostoljubivošću cijelog osoblja, profesionalnošću medicinske ekipe koja me je strpljivo pratila tokom cijelog putovanja kroz ovo novo iskustvo. Jedno veliko hvala svima.”

Rosalba, Oleggio

“Doktori u klinici imaju visoku razinu profesionalnosti. Organizacija i pažnja koja se dodjeljuje pacijentu iznimni.”

Davide, Varese


Odlično gostoprimstvo. Malo su brzi (spram talijanskih zubara), ali rezultati su odlični.”

Maura, Osimo

“Ponovno počinjem živjeti!

Ida, Villafranca Piemonte

Osjećam se kao nova žena. Hvala na svemu. Nevjerojatni ste!”

Rosa, Castelletto Ticino

“Ovdje nam je bilo jako dobro. Odlična i ugodna organizacija. Jako ljubazno, profesionalno i disciplinirano osoblje. Ponude su puno manje od onih koje rade talijanski zubari. Očekivanja su velika, ali su precizno praćena. ”

Bruno, Sedriano

“Iznimno visoka profesionalnost, brzina zahvata i tolika ljubaznost cijelog osoblja. Uistinu ste mi vratili osmijeh u svakom smislu.”

Ennio, Boves

“Iako sam došla samo kao pratnja prijateljici ostala sam dirnuta odličnom organizacijom i profesionalnošću ekipe. Već sam počela pričati svojim prijateljima o ovoj klinici!”

Alina, Raggiolo

“Ovdje sam se osjećala odlično zbog profesionalnosti i pokazanoj raspoloživosti. Jako sam zadovoljna radovima.”

Barbara, Cologno Monzese

“Došla sam kod vas u siječnju 2013. sa različitim strahovima i stomatološkim problemima. Ali započela sam radove i s entuzijazmom ih nastavljam. Stvarno ste profesionalni, sposobni i ljubazni. I što se tiče doktora i što se tiče ostalog osoblja. Hvala vam puno na vašoj dostupnosti.”

Donatella, Vigevano

“Za vrijeme potrebnih i traženih liječenja ponašali su se prema meni iznimno profesionalno, ljubazno i bili su mi na raspolaganju. Bilo je to iskustvo bolje od mojih očekivanja. ”

Tiziana, Ferrara

“Ovdje sam pronašao iznimnu profesionalnost, srdačnost i dostupnost, osobine koji su iznimno važne za kvalitetnu uslugu. Iznimno kvalificirano osoblje i skrupulozno i jako iskreno u radu.”

Marco, Varese

“Nakon mnogo neprilika i razočaranja koje sam doživjela kod zubara u Torinu, ogorčena, izgubila sam nadu. Jedan dan, moj brat je preko prijatelja čuo za ovu ordinaciju, krenuo je na put, napravio je razne zahvate (plombe, implantate itd.), ostao je oduševljen, nije potrošio puno, i pronašao je ljubaznost, gostoljubivost i profesionalnost. Vratila mi se nada, pokušala sam nazvati. Nakon ponude (prihvatljive) otišla sam u Hrvatsku. Iznenađena sam, dočekale su me ljubaznost, gostoljubivost i prije svega profesionalnost. Ostvarujem svoj san da imam lijepe zube bez pretjeranog troška.”

Dina, Torino

“Bio sam u vašoj klinici gdje sam pronašao prijateljski ambijent. Ja koji sam na početku bio skeptičan, s vremenom sam postao svjestan njihove profesionalnosti i sposobnosti u stomatološkom području. Moram priznati da sam bio prezadovoljan poslom koji su mi napravili i kada se vratim u Italiju, reći ću svim prijateljima i rođacima da je odnos cijene i kvalitete stvarno odličan.”

Giuseppe, Padova

“Bit ću iskrena, jako sam oklijevala da dođem u Hrvatsku kako bih popravila zube... Ali, morali smo se predomisliti. Dobili smo posebnu gostoljubivost, Hrvati su jako druželjubivi i odlični. Nama je bilo odlično, i što se tiče zubarskih popravaka i što se tiče poštovanja i ljubaznosti. Sigurno ćemo dovesti puno osoba kako bi upoznali vašu gostoljubivost... Imate odlične i jako dostupne vozače. Stvarno ste jedinstveni. Hvala za sve i na svemu.”

Cristina, Milano

“Najdraži zubari, želimo vam zahvaliti na vašoj srdačnosti, ljubaznosti, raspoloživosti i strpljenju. Hvala vam na malim, ali velikim darovima koje sta nam dali. Ono što sam se jako svidjelo je to što nikada niste inzistirali da napravimo posao nakon što smo dobili ponudu. Dali ste nam vremena da razmislimo. Hvala vam na svemu.”

Sabrina i Massimo, Bologna

“Odnos kvaliteta-cijena – odličan.
Organizacija (logistika, stanovi, prijevoz, gostoljubivost, slobodno vrijeme) – odlična.
Općeniti dojam – odličan.
Svima ću predložiti vašu polikliniku. Jedno lijepo iskustvo sa ljudske i profesionalne strane.”

Giuseppe, Varese

“Probleme sa zubima je imao moj muž i nakon nekoliko mjeseci razmišljanja odlučili smo doći avionom u Hrvatsku. Gostoljubivost, lijep stan, odlični doktori i ordinacija, lijep Zagreb i dobra usluga. Hvala. Ali, nismo još gotovi jer sam na kraju i ja radila zahvate.”

Barbara i Fabrizio, Poggio a Caiano

“Mi smo bračni par, i oboje moramo napraviti važne zahvate. Nakon prvog pregleda naš dojam je bio iznimno pozitivan! Gostoljubivost, moderna i čista ordinacija, sposobno osoblje i velika profesionalnost. Iznimna gostoljubivost. Sada moramo krenuti u drugi posjet, i za sada smo jako zadovoljni. Posebna pohvala pratiocima zbog njihove dostupnosti, srdačnosti i ljubaznosti.”

Roberto i Rosalia, Pordenone

“Jako sam zadovoljan sa uslugom i gostoljubivošću u klinici, i sa profesionalnošću osoblja. Svima savjetujem da posjete kliniku, jako je moderna.”

Ivano, Venecija

“Pronašla sam ovu kliniku putem interneta. Prije godinu dana sam se uputila u Zagreb, i započela sam zahvate. Riješila sam svoj problem i osjećala sam se ugodno zbog raspoloživosti cijelog osoblja. Preporučujem da se uputite i upoznate liječenja i usluge koje nudi cijelo osoblje ove klinike.”

Marusca, Firenca