Prvi pregled | Identalia

Želite nas kontatkirati putem WhatsAppa? Dodajte nas u svoje kontakte. Naš broj je:

Početna stranica » Prvi pregled

Prvi pregled


Što možete očekivati nakon poslanog upita?

Nakon poslanog upita, od strane naših savjetnika možete očekivati povratan poziv kako bismo Vas bolje upoznali i zajedno s Vama kreirali željeni plan tretmana i dogovorili Vaš besplatan prvi pregled. Odgovaramo na sva Vaša pitanja i pomažemo Vam u organizaciji dolaska.

Što mogu očekivati kod prvog pregleda?

Kad stignete na prvi pregled, primiti će vas dentalni savjetnik čiji je glavni zadatak je da asistira u komunikaciji između Vas i doktora. Prije pregleda ćemo napraviti otropan snimku.

Doktor na prvom pregledu procjenjuje kompletnu situaciju u ustima i predlaže moguće opcije za saniranje. Prema potrebi, ako je riječ o kompleksnijem slučaju, Vaš doktor će se dodatno konzultirati s nekim od naših stručnjaka, budući da smo okupili vrhunski tim svih stručnjaka stomatologije na istom mjestu.

Ponuđene opcije zahvata nakon pregleda izrađuje dentalni savjetnik u obliku plana terapije u pisanom obliku i na potrebnom jeziku. Plan zahvata je strukturiran kao ponuda u kojoj su pregledno navedeni svi potrebni zahvati, materijali, cijene i vremenska organizacija. Sa dentalnim savjetnikom analizirate još jednom svaku stavku ponude i objašnjavaju Vam se detaljno predložene opcije.

Pogledajte u videu kako kod nas izgleda prvi pregled


Zakaži termin za besplatan pregled