identalia-logo-horizontal-white

IDENTALIA DAYS

17.5.2019.

Poliklinika Identalia, Petrovaradinska 1, Zagreb

Tvoja prilika za profesionalni razvoj u sektoru zdravstva i modernog dentalnog turizma

Ti si "novopečeni" ili budući:

  • doktor dentalne

    medicine
  • dentalni asistent
  • dentalni tehničar
  • medicinska sestra/

    tehničar

ili
jednostavno super govoriš jedan ili više stranih jezika?

Prijavi se na Identalia Days

Prdruži nam se 17.5.2019. u Poliklinici Identalia, vodećoj digitaliziranoj stomatološkoj poliklinici s vlastitim digitalnim dentalnim laboratorijem u Zagrebu. Ne propusti zanimljiva predavanja i upoznaj se sa najmodernijim tehnologijama i metodama iz dentalne industrije. Uz to, saznaj sve o mogućnostima zaposlenja i stručne prakse.

Odaberi svoju grupu i pogledaj program predavanja i radionica koje te očekuju:

Identalia Days, petak 17.5.2019.

Na predavanju i radionicama saznaj sve o radu dentalnog asistenta u našoj modernoj stomatološkoj poliklinici: koja je uloga dentalnog asistenta u vođenju ordinacije i što definira kvalitetu njegovog rada. 

Prošeći našim moderno opremljenim ordinacijama i laboratorijem, te nauči više o specifičnostima asistiranja u oralnoj kirurgiji. 

Ugostit će te naše medicinsko osoblje koje posjeduje, uz veliko stručno znanje, i značajno mentorsko iskustvo i spremno je odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Zauzmi svoje mjesto i vidimo se u Poliklinici Identalia!

Posjeti naš digitalni dentalni laboratorij, specijaliziran za izradu višeslojnih cirkonskih krunica i All-on-4 protetike od vrhunskog materijala. 

Naši dentalni tehničari, koji se konstantno stručno usavršavaju po pitanju najnovijih zubotehničkih rješenja i trendova, provest će te kroz naše ordinacije i suvremeno opremljeni dentalni laboratorij.  Nauči više o dentalnim tehnikama koje dominiraju danas i saznaj što možemo očekiati u budućnosti od zvanja dentalnog tehničara. 

Pripremili smo i nekoliko primjera iz prakse te ćemo se baviti i tehnikom izrade All-on-4 radova.

Zauzmi svoje mjesto i vidimo se u Poliklinici Identalia!

Na predavanju i radionicama možeš iz prve ruke upoznati metode i načine rada u modernoj digitaliziranoj stomatološkoj poliklinici te saznati kako je organiziran rad sa inozemnim pacijentima.

Poliklinika Identalia specijalizirana je za zahtjevne zahvate i velike rekonstrukcije čeljusti te ćeš stoga imati priliku vidjeti primjenu metoda All-on-4 i All-on-6 na nekoliko slučajeva.

Upoznaj se sa najnovijim tehnologijama u dentalnoj industriji koje ćeš pronaći u našem digitalnom dentalnom laboratoriju. Pogledaj kako izgleda proces izrade cirkonskih krunica, kako se izrađuju retaineri te kako se koristi 3D intraoralni skener na području suvremene ortodoncije prozirnim maskicama.

Zauzmi svoje mjesto i vidimo se u Poliklinici Identalia!

Za uspješno poslovanje u dentalnom turizmu nije dovoljno samo stručno medicinsko osoblje nego i suradnici koji i na stranom jeziku mogu vješto upravljati organizacijom i komunikacijom unutar naših poslovnih procesa. 

Specifično je to radno mjesto koje se pojavilo relativno nedavno, upravo razvojem medicinskog turizma, te objedinjuje kako prevodilačku tako i turističko komercijalističku granu. 

Upoznaj naš tim, poslušaj njihovo iskustvo rada u našoj poliklinici i otrkij da li je možda baš to posao za tebe!

Zauzmi svoje mjesto i vidimo se u Poliklinici Identalia!

Znaš li da su zdravstveni i dentalni turizam neki od najbrže rastućih sektora u Hrvatskoj?

Ne propusti priliku i rasti zajedno s nama!

Poliklinika Identalia je moderni stomatološki centar specijaliziran za velike protetske rekonstrukcije čeljusti. Brojimo preko 30 000 zadovoljnih pacijenata iz cijelog svijeta, a naš iskusni stručni tim doktora dentalne medicine, kriruga, dentalnih asistenata, dentalnih tehničara i prevoditelja već 13 godina uspješno obavlja i najzahtjevnije stomatološke zahvate. Najsuvremenija oprema unutar dentalnog laboratorija i ordinacija te digitalizacija poslovnih procesa čine nas liderom u industriji.   

Identalia je zato pravo mjesto za početak tvog profesionalnog razvoja.

Pridruži nam se na Identalia daysima i otkrij sve mogućnosti koje ti se nude unutar našeg poslovanja za razvoj tvog profesionalnog potencijala. Jedva čekamo upoznati te!

 

trenutačno:

13 OTVORENIH RADNIH MJESTA

Ispuni kontakt formu i vidimo se na Identalia Daysima:

Poliklinika Identalia

Poliklinika Identalia

Poliklinika Identalia je suvremeno opremljeni stomatološki centar u Zagrebu. Sigurnost i zadovoljstvo naših pacijenata nam je na prvom mjestu te smo osigurali sve preduvjete koji to jamče.

Podjeli event sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn